Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bolje da mediji ne vide sve

Želim da znate istinu!

SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE I GRADSKOG VIJEĆA ODRŽAT ĆE SE 14.12. VIRTUALNO NA ISTI DAN I U ISTI SAT BEZ PRISUTNOSTI MEDIJA.
Po svemu sudeći do lokalnih izbora koji će se održati u svibnju 2021 godine, u Šibensko kninskoj županiji nećemo imati “normalnu” sjednicu Gradskog vijeća ni Županijske skupštine.
Navedeno proizlazi iz odluka predsjednika predstavničkih tijela Gradskog vijeća Zlatovića i Županijske skupštine Dujića koje tako lijepo idu na ruku Buriću i Pauku.
Planirano je da se Gradsko vijeće i Županijska skupština održe putem aplikacije na isti dan 14.12. i u tako reći u isti sat! Kako praktično pogotovo, kad se treba raspravljati o proračunu kao najvažnijem dokumentu!
Virus COVID-19 je kao HDZ, iscrpljuje, osiromašuje a u konačnici one najslabije dovodi do smrti! Ministar Božinović 27.11. donio odluku kojom je našoj županiji dao tek preporuku da se sjednice predstavničkih tijela održavaju putem videokonferencje ili drugih tehnologija.
HDZ je preporuku iskoristio jer na taj način oporbu drži daleko od javnosti.
AKO MOŽE SABOR MOŽE I GRAD ŠIBENIK I ŽUPANIJA
Ovim putem zahtijevam da se sjednica vijeća i skupštine održi na redovan način jer za to imamo uvjete.
Kao što vam je poznato, sjednice sabora održavaju se u više dvorana pa je navedeno moguće organizirati i u Šibeniku.
Centar za tehnologije ABC, Trokut, predavaonice veleučilišta, Studija energetike, sva sila tehnološkog znanja i izvrsnosti na koje se zaklinju HDZ-ovske vlasti, u ovom slučaju kao da ne postoje!
Iz ovog jasna je vaša namjera i krajnji cilj! Oporbu i građane treba uštakati i zatvoriti i ne dopustiti im iskažu svoje nezadovoljstvo.
SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI
HDZ čega se bojite, “Petrinala”, mogućnosti da građani putem TV prijenosa vide i čuju ono što vam oporba na sjednicama i na aktualnom satu poručuje. Zašto zakazujete sjednice Županijske skupštine i Gradskog vijeća na isti dan. Da li vam je cilj da svi novinari ne mogu pratiti sjednicu i vijeća i skupštine pa da ne dobijete koje neovisno novinarsko razmišljanje. Želite li spriječiti da se oporba više puta pojavljuje u medijima. Očito da da!
Kako je naša županija blagoslovljena turizmom i hotelskim konferencijskim salama, ako su vam popunjeni “inkubatori” predlažem da se sjednica održi u nekom od hotela.
Kad ima volje ima i načina ili da zaključimo da lokalni i regionalni HDZ lošijeg imuniteta od onog saborskog!