Izjava o privatnosti

O NAMA

Naziv stranke je: Nezavisna lista Stipe Petrina. Skraćeni naziv stranke je: NLSP. Sjedište stranke je u Primoštenu. Stranka djeluje na području čitave Republike Hrvatske. Naša internet stranica nalazi se na adresi: https://stipepetrina.com. Odgovorna osoba za internet stranicu i Vaše podatke je Iris Ukić Kotarac.

Jedan od naših prioriteta je privatnost posjetitelja naše internet stranice. Ovaj dokument opisuje koje informacije prikupljamo i u koju svrhu .

Za dodatna pitanja o ovom dokumentu slobodno nas kontaktirajte na email adresu nlsp@stipepetrina.com

OSOBNI PODACI

Prikupljamo Vaše ime i prezime, email adresu, te broj telefona kada nas kontaktirate putem formulara “Kontakt” na našoj internet stranici. Te podatke koristimo kako bi smo Vam mogli odgovoriti na upit.

U slučaju da nas kontaktirate putem formulara “Pristupnica”, osim navedenih prikupljamo i Vaš OIB, datum i godinu rođenja, zanimanje, ulicu, poštanski broj i grad. Te podatke koristimo kako bi smo lakše komunicirali kada Vas kontaktiramo glede pristupanja NLSP-u.

KOLIKO DUGO I GDJE ZADRŽAVAMO VAŠE PODATKE

Vaše podatke zadržavamo dok ne obrišemo upit koju smo dobili od Vas, a na našem email serveru koji se nalazi u Zagrebu.

U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka na nlsp@stipepetrina.com.

ZABILJEŠKE

Koristimo standardnu proceduru upisivanja zabilješki. U zabilješke se upisuju svi posjetioci internet stranice. To rade sve tvrtke koje se bave smještajem internet stranica.

Zabilježavaju se IP adresa, vrsta preglednika, pružatelj usluge pristupa internetu (ISP), datum i vrijeme posjete, broj ulazaka/izlazaka sa stranice, te broj klikova.

Ovi podaci se prikupljaju anonimno i nije ih moguće povezati s Vama. Koriste se u statističke svrhe.

KOLAČIĆI

Kao i većina drugih internet stranica, koristimo ‘kolačiće’. Kolačići sadrže informacije o preferencama posjetitelja, kao i podatke o stranicama koje je posjetitelj otvarao.

Ove informacije koriste se za unaprjeđenje naše internet stranice i za poboljšanje korisničkog iskustva.

USLUGE TREĆE STRANE

Izjava o privatnosti Neyavisne liste Stipe Petrina se ne odnosi na ostale internet stranice. Potražite Izjavu o privatnosti koja pripada stranici koja Vas zanima.

Povremeno koristimo Google-ove usluge serviranja fontova i karti. Googleovu Izjavu o privatnosti možete potražiti na ovoj poveznici.

Nemamo kontrolu nad kolačićima treće strane.

Određene kolačiće moguće je onemogućiti u postavkama internet preglednika. Potražite uputstva na internet stranicama Vašeg internet preglednika.

PRISTANAK

Korištenjem naše internet stranice prihvaćate uvjete navedene u ovom dokumentu.