Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Korona može biti i prednost ako je znaš pametno iskoristiti

Gradonačelnikova bezuvjetna ljubav prema gradu Šibeniku i uvjetno mišljenje Državnog ureda za reviziju

Pozivajući se na zakonsko pravo na pristup informacijama, Iris Ukić Kotarac poslala je gradskim i županijskim institucijama nekoliko desetaka upita.

Gradska i županijska vijećnica s Nezavisne liste Stipe Petrine nije prošla “lišo” zadnjih dana otkako joj je potvrđena zaraza koronavirusom. Kako je i sama na svom Facebook profilu otkrila, imala je konstantnu povišenu temperaturu, grlobolju, kihanje, kašalj, neizdrživu bol u lumbalnom dijelu kralježnice i zglobovima te opći umor i slabost.

“Najgori od svih simptoma ovog virusa, snažne su glavobolje, suhe i krvave oči i umor koji jednostavno ne prestaje i radi kojih ne možeš raditi”, napisala je.

Ipak, u trenucima kad je raditi mogla, očito nije gubila vrijeme. Pozivajući se na zakonsko pravo na pristup informacijama poslala je gradskim i županijskim institucijama nekoliko desetaka upita vezano uz rad Poduzetničkog inkubatora, županijske Obrtničke komore, Trokuta i šibenskog Veleučilišta.

– Budući da smo ocijenjeni kao grad koji najviše ulaže u obrazovanje i mlade, pa kako imamo i ekstra ulaganja u poduzetništvo, zanimalo me i stanje na Veleučilištu, u Poduzetničkom inkubatoru i Trokutu – rekla je Ukić Kotarac jutros za ŠibenikIN.

Gradska i županijska vijećnica se nada odgovore dobiti do iduće sjednice Gradskog vijeća, a u međuvremenu je i preboljela covid.

Izvor: Šibenik.in