Moj spas za mene

Gospodinu Kolakušiću dosadilo je za malu plaću raditi odgovoran sudački posao (tako nam je rekao u neposrednom razgovoru), pa se čovjek dosjetio politike.

Mislav je imao stas i titulu, trebalo je samo pronaći “korisne idiote” (termin kojeg je izmislio I. Pernar). Čovjek je uz pomoć nekolicine vrijednih volontera (koji u to vrijeme nisu znali da suca ozbiljan rad uopće ne zanima), prvenstveno ovdje na društvenim mrežama stvorio ime i famu.

Kad se nakon određenog vremena stvorio kult o sucu spasitelju (kad se zakotrljala još jedna politička gruda – da ne kažem nešto drugo), inače u naivnim, lakovjernim i zaboravnim građanima (sjetite se Bože i Vilija), rodila se nova politička nada zvana sudac Mislav Kolakušić.

U međuvremenu, Mislav i njegova vesela trojka (napravili su isto što im je ranije napravio Vili s Pernarom i Palficom) – trojka je okrenula leđa ostatku stranačke ekipe koja je par godina, danonoćno u ime i za račun suca pisala statuse na facebook-u i stvarala novu platformu.
Dečki su to napravili s ciljem kako bi se bolje pozicionirali u novoj političkoj priči. Svi bi htjeli biti prvi i važni 😉
Dizdar i Cvetanović smislili su tako životnu misiju-političku renesansu Hrvatske koja je započela izborom MK u EU parlament a trebala se nastaviti ovim izborima i okruniti izlaskom aktera na parlamentarne izbore (Sabor je ultimativno uhljebište).

Kada je na valu sveopćeg narodnog ushićenja (naivnosti), MK doveden u EU parlament na plaću od 10.000 EUR-u (mrsku tvorevinu u kojoj, uz naše zastupnike kojima je prvenstveno tamo lijepo, sjedi i Vilibor Sinčić koji je predsjednik antisistematske stranke koja očito podržava sistem – EU), svi planovi “pali su u vodu”. Sjetimo se samo Vilija i kako je propao Živi zid – radi fajta oko žive love zar ne. MK, sada s podebljanim budžetom i radnim mjestom na kojem nemaš baš nikakve odgovornosti, a ne moraš niti znati strane jezike, naglo se ohladio od ideje da spašava Hrvatsku na izborima za Sabor.

“Sudac Dread” tako je krenuo u ovu predsjedničku utrku napadački i nepripremljen te s očitim ciljem da se ne svidi širem puku. U međuvremenu ODBIO je svaku suradnju s drugim pol. opcijama (da se ne daj Bože ne bi pokrenule stvari s mrtve točke ) da se prije vremena ne bi vratio u Hrvatsku koju toliko “voli”. Sudac je rušio sve mostove na način da je odbio sve potencijalne partnere tražeći “bezuvjetnu podršku” te je na kraju smisleno i planski, tražeči podršku građana, podignuo ljestvicu toliko visoko da je sam ne može preskočiti.

ALIBI
Famoznih 600.000 planiranih (vaših) glasova na ovim izborima bili su nedostižna brojka i upravo ju je radi toga sudac i odabrao.
Sad je (nama očekivano op.a. NLSP) sudac “uvrijeđen” izostankom šire potpore “presudio” da neće izaći na parlamentarne izbore (koji u suštini jedini mogu napraviti razliku u ovoj žabokrečini od države).

VRATI MANDAT
S obzirom da je sučev jedini cilj bio da se što skuplje proda (uguzi u EU parlament ) mogu zaključiti da je čovjek uz vašu pomoć u tome i uspio.
Slobodno me mrzite jer vam još jednom govorim istinu ali činejnice su činejnice a mi pravnici gnemo za njih. Ipak da ste pravi, tražili bi da vam sudac vrati mandat jer ste ga stavili u EU parlament isključivo pod uvjetom da se angažira na parlamentarnim izborima.

Sudac vas je prevario a suci bi trebali biti časni ljudi.
Sada još jednom dobili ste “isto sranje drugo pakovanje” a čovjek bi pomislio da ste već siti.

NIJE DA VAM NISMO REKLI