Pristupnica

Mi, kandidati s Nezavisne liste Stipe Petrina listi se pridružujemo kao slobodni, stranački neopredijeljeni građani Republike Hrvatske koji ne žele više stajati sa strane dok stranačke mašinerije melju Hrvatsku, rasprodaju naša najveća prirodna bogatstva stranim monopolistima, dijele dobra cijeloga naroda među elitama koje poput pijanih bogataša troše naš novac, a nama, građanima RH, ostavljaju samo mrvice.

Nezavisna lista Stipe Petrina stoga okuplja nas, “obične” građane Republike Hrvatske koji dijelimo slijedeća uvjerenja:

1. Cilj ideologije nije da građane i stranke dijeli na “lijeve” i “desne”, već da svim građanima jedne zemlje pronalazi zajednički nazivnik – zajednički interes!

STOGA JE JEDNO I JEDINO IDEOLOŠKO OPREDIJELJENJE NEZAVISNE LISTE STIPE PETRINA STVARANJE PREDUVJETA ZA BOGATIJU HRVATSKU U KOJOJ GRAĐANI NEĆE KOPATI PO KONTEJNERIMA ZA BI ZARADILI ZA ŽIVOT!

2. Smisao politike nije puko osnivanje stranaka koje će se međusobno boriti za vlast svim sredstvima, pri tome zaboravljajući na dobrobit građana koji političare biraju na demokratskim izborima upravo zato da bi ti isti političari bili njihov glas.

SMISAO POLITIKE JEST STAVLJANJE POJEDINCA U SLUŽBU ONIH KOJI GA BIRAJU, A NE U SLUŽBU STRANKE, STRANAČKE HIJERARHIJE I STEGE! BEZ GRAĐANA NEMA DRŽAVE, BEZ BIRAČA NEMA NITI POLITIČARA!

3. Država u kojoj se modeli upravljanja, strateške i gospodarske odluke, projekti i razvojni pravci baziraju na stranačkim, klijentelističkim i rodijačkim vezama je korumpirana i osuđena na propast!

ŽELIMO DRŽAVU KOJA ĆE SE OSLANJATI NA ZNANJE, KVALIFIKACIJE I SPOSOBNOSTI SVOJIH UPRAVLJAČA, I U KOJOJ UPRAVLJAČKE ELITE NEĆE NEPRESTANO ZLOUPOTREBLJAVATI POVJERENJE GRAĐANA!

4. Ne želimo više čekati da vladajući uvide svoje pogreške i da se sami promijene! Zbog šutnje i apatije nas građana, naša budućnost već sada je upitna!

NAŠE STRPLJENJE I POVJERENJE U VLADAJUĆE JE ODAVNO IZGUBLJENO, I STOGA IM NE ŽELIMO DAVATI NOVE PRILIKE U NADI DA ĆE SE SAMI PROMIJENITI! MI IH ŽELIMO PRISILITI DA SE PROMIJENE!

Pristupnica:

Ime i prezime (obavezno):

OIB (obavezno):

Datum i godina rođenja:

Zanimanje:

Email (obavezno):

Broj telefona:

Ulica (obavezno):

Poštanski broj (obavezno):

Mjesto ili grad (obavezno):

Razlog pristupanja:

Posljednje objave

Pristupnica

Sustav civilne zaštite

Pristupnica

Kad mrtvi zapjevaju

Pristupnica

SRETNA NOVA GODINA

Pristupnica

Još malo pa nestalo